يکشنبه، 25 اسفند 1398

احکام پزشکی | سوال سی

پرسش :

اگر رحم زنى را به زن دیگرى که بچه دار نمى‌شده پیوند زدند و بچه‌دار شد، از جهت جواز نظر و سایر احکام شرعى، وظیفه چیست؟ احکام مادرى و فرزندى بین کدام زن اجراء مى‌گردد؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ درآوردن رحم اشکال دارد، و لکن پس از پیوند زدن به زن دوم بچه‌اى که متولد مى‌شود ملحق به زن دوم است و احکام مادرى و فرزندى بین بچه و زن دوم برقرار مى‌شود، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.