يکشنبه، 25 اسفند 1398

احکام اعتکاف | سوال بیست و دو

پرسش :

اگر معتکف عادت به این داشته باشد که اگر فکر کند، جنب مى‌شود، و اگر در اعتکاف به فکرى فرو رفت و بعد از حرکت منى خارج نشد و جذب شد، حکم اعتکاف او چگونه است؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ چنانچه احتمال خروج منى را بدهد، روزه‌اش باطل و اعتکافش نیز باطل مى‌شود ، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.