يکشنبه، 10 فروردين 1399

احکام وقف | سوال هفتاد و چهار

پرسش :

فردى چیزى را وقف کرده و تولیت آن را تا خود زنده است براى خود، و پس از خود، براى فرزندان پسر ارشد نسل خویش قرار داده، آیا تولیت بعد از مردن فرزندان پسر ارشد بى‌واسطه به فرزند او مى‌رسد یا به عموى آنها؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ تولیت آن در هر طبقه، بعد از فوت خود واقف با ولد ارشد از ذکور است، و به غیر او به عموها و دیگران نمى‌رسد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.