يکشنبه، 10 فروردين 1399

احکام وقف | سوال یکصد و سی

پرسش :

موارد مصرف درآمد موقوفات امام حسین علیه السّلام را مشخصا بیان کنید.

پاسخ :
باسمه تعالی؛ چنانچه واقف موارد صرف را تعیین نکرده باشد باید صرف عزادارى و مجالس روضه‌خوانى و اطعام عزاداران و امثال آن و در زوّار فقیرى که نیاز به کمک دارند صرف شود، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.