جمعه، 15 فروردين 1399

احکام بانوان | احکام وضو: سوال پنج

پرسش :

موهای سر خانمها معمولاً بلند است، حکم مسح کشیدن روی موهای بلند چیست؟

پاسخ :
لازم نیست مسح سر بر پوست آن باشد، بلکه بر موی جلوی سر هم صحیح است، ولی کسی که موی جلوی سر او به اندازهای بلند است که اگر مثلاً شانه کند به صورتش میریزد یا به جاهای دیگر سر میرسد، باید بیخ موها را مسح کند، یا فرق سر را باز کرده و پوست سر را مسح نماید.

منبع: دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی (دام ظله)