جمعه، 15 فروردين 1399

احکام بانوان | نفاس: سوال سه

پرسش :

الف: حد اقل و حداکثر نفاس چقدر است؟ ب: زنی که خون نفاس دیده چه احکامی دارد؟

پاسخ :
الف) ممکن است خون نفاس یک آن بیشتر نیاید، ولی بیشتر از ده روز نمی‌شود.

ب)
1- رساندن جایی از بدن به خط قرآن و اسم مبارک ذات خداوند متعال و سایر اسماء حُسنی بر او حرام است.
2- بنابر احتیاط واجب کارهایی که بر حائض حرام است بر او نیز حرام میباشد.
3- آنچه بر حائض واجب است بر او نیز واجب است.
4- طلاق دادن او باطل است.
5- نزدیکی کردن با او حرام است، ولی اگر شوهرش با او نزدیکی کند کفاره ندارد.

منبع: دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی (دام ظله)