جمعه، 15 فروردين 1399

احکام بانوان | حیض: سوال هفت

پرسش :

منظور از سه روز - که باید حیض پشت سر هم باشد - چیست؟ روش محاسبه آن را بیان فرمایید.

پاسخ :
لازم نیست شب اول و شب چهارم را خون ببیند، ولی باید در شب دوم و سوم خون قطع نشود، پس اگر از اذان صبح روز اول تا غروب روز سوم پشت سر هم خون بیاید و هیچ قطع نشود، بدون اشکال حیض است. و همچنین است (یعنی حیض است) اگر در وسطهای روز اول شروع شود و در همان موقع از روز چهارم قطع گردد. ولی اگر از طلوع آفتاب شروع شود تا غروب روز سوم، و بعد قطع شود، بنابر احتیاط واجب در این مدت جمع کند بین تروک حائض و افعال مستحاضه.

منبع: دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی (دام ظله)