جمعه، 15 فروردين 1399

احکام گناهان | سوال نوزده

پرسش :

جوانی هستم که مبتلا به خودارضایی شده ام، چه راهی برای درمان خودارضایی پیشنهاد می شود؟

پاسخ :
اینکه شما گرفتار این مفسده شده اید، قابل حل است. چون یک خصوصیت بسیار مهم و مفید و ارزشمند هنوز در شما باقی است، و آن اینکه شما عمل بد خود را بد می بینید، وای به حال کسانی که عمل بد خود را خوب می بینند (زین له سوء عمله). شما با این خصوصیت می توانید گذشته را جبران کنید، و در آینده یک شخصیت مفید باشید.

پیشنهادات کلی:
1- سعی کنید نماز خود را اول وقت بخوانید.
2- بعد از نماز صبح دعای عهد را که آخر مفاتیح است بخوانید،و توسل به صاحب خود ولی عصر علیه‌السلام داشته باشید.
3- اول صبح پنج مرتبه آیة الکرسی را بخوانید.
4- نسبت به خودارضایی با پزشک مشورت کنید.
5- ورزش بیشتر بنمایید.
6- خود را به خواندن داستان انبیاء و بزرگان مشغول کنید.
7- در صورتی که توانایی جسمی داشته باشید روزه مستحبی بگیرید.
8- از مطالعه و فکر و هرچه که موجب تحریک شهوت می شود دوری کنید.
9- از معاشرت با اشخاص آلوده اجتناب نموده و با دوستان متدین همنشینی و رفاقت داشته باشید.
10- در مجالس دینی و مذهبی و مجالس اهل بیت علیهم السلام شرکت کنید.
11- سعی کنید وقت اضافه ای برای شما باقی نماند. بعد از خستگی کامل به رختخواب بروید.
12- وسائل و مقدمات ازدواج خود را فراهم آورید، خداوند به شما کمک خواهد فرمود. (استفتاء/ 819)

​​​​​​​منبع: دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی (دام ظله)