شنبه، 16 فروردين 1399

احکام روزه | سوال پنج

پرسش :

وظیفه شخص روزه‌دار نسبت به اوقات شرعی در کشورهای غیر اسلامی چیست؟

پاسخ :
اگر شخص مورد اعتمادی نبود که به حرف او رفتار نمایید، و خودتان شخصاً هم توانایی تشخیص اوقات شرعی را ندارید، باید احتیاط را رعایت نمایید. مثلاً اگر شک داشتید که مغرب شده یا نه، باید به مقداری که مطمئن شوید مغرب شده صبر کرده و بعد از آن افطار نمایید.

منبع: دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی (دام ظله)