سه‌شنبه، 19 فروردين 1399

احکام نماز جماعت | سوال نود و نه

پرسش :

کسى که نماز ظهر و عصر را نخوانده است و مى‌خواهد با نماز عصر امام جماعت هر دو تا نمازش را بخواند، آیا از نظر شما این عمل درست است یا خیر؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ در صورتى که شخص از اول قصد داشته باشد که در اثناء نماز از نیت جماعت به فرادى عدول کند جماعت او اشکال دارد، بلى اگر از اول قصد عدول را نداشت و در اثناء جماعت روى جهتى از جماعت به فرادى عدول کند مانعى ندارد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.