شنبه، 23 فروردين 1399

احکام وضو | سوال هفتاد و سه

پرسش :

تکلیف وضوی کسى که دو دست او تا مچش قطع شده چیست؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ چنانچه دو دست تا مچ قطع شده باید صورت و دستها را در وضو بشوید و لو به اینکه آنها را زیر شیر آب ببرد-با رعایت ترتیب-و با محل قطع شده دست سر و پاها را مسح نماید، و اگر دو دست تا آرنج قطع شده باید صورتش را در وضو بشوید هرچند نتواند مسح بکند لکن احتیاط این است که شخصى را نایب بگیرد تا از ترى صورت او بگیرد و سر و پاهاى او را مسح کند، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.