يکشنبه، 24 فروردين 1399

احکام غسل | استمنا: سوال دو

پرسش :

شخصى نمى‌داند بالغ شده یا خیر، استمناء مى‌کرده، آیا حکم منى را دارد؟ و تکلیف عباداتى که به جا آورده چیست؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ رطوبتى که از شخص خارج شده و اوصاف منى در آن نیست حکم منى را ندارد، از وقتى که رطوبتى با اوصاف منى از شخص خارج شده از آن وقت بالغ شده و اگر با حالت جنابت و بدون غسل نماز خوانده باید نمازها را قضا کند و روزه‌هایى را هم که بدون غسل گرفته باید قضا نماید، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.