چهارشنبه، 27 فروردين 1399

روزه بیمار کلیوی

پرسش :

اینجانب بخاطر سنگ ساز بودن کلیه‌هایم به توصیه دکتر متخصص نباید روزه بگیرم ولی دلم نمی‌‌آید که روزه‌ام را افطار کنم با توجه به اینکه صرفاً با نوشیدن سه لیوان آب در یک یا سه نوبت عذرم برطرف می‌‌شود آیا با این وضعیت می‌‌توانم روزه‌ام را ادامه بدهم؟

پاسخ :
اگر جلوگیری از بیماری کلیه مستلزم نوشیدن آب یا سایر مایعات در طول روز باشد، روزه گرفتن بر شما واجب نیست و بلکه جایز هم نیست و با فرض نوشیدن آب، روزه باطل می‌‌شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری