پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

خمس هدیه به همسر

پرسش :

آیا جایز است که انسان مالی را قبل از گذشت سال بر آن، به همسرش هدیه دهد، با آنکه می‌داند وی آن مال را برای خرید خانه در آینده و یا مخارج ضروری، ذخیره خواهد کرد؟

پاسخ :
این کار جایز است و مالی که به همسرتان بخشیده اید، اگر به مقداری باشد که عرفاً مناسب شأن شما و افراد مانند شماست و این بخشیدن صوری و ساختگی و به قصد فرار از خمس هم نباشد، خمس ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری