جمعه، 5 ارديبهشت 1399

خمس وام طولانی ‌مدت

پرسش :

اینجانب مبالغی به‌خاطر ساختمان منزل بدهکار هستم و این بدهکاری تا دوازده سال طول خواهد کشید، خواهشمندم مرا در رابطه با موضوع خمس راهنمایی فرمایید که آیا این بدهی از درآمد سال استثنا می‌شود؟

پاسخ :
اقساط بدهی ساخت مسکن و مانند آن را که مربوط به سال قبل بوده هرچند می‌توان از درآمد کسب پرداخت نمود، ولی در صورت عدم پرداخت، از درآمد آن سال استثنا نمی‌شود، بلکه به باقی‌مانده‌ی درآمد، سر سال خمسی، خمس تعلّق می‌گیرد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری