شنبه، 13 ارديبهشت 1399

احکام روزه | روزه بانوان: سوال شانزده

پرسش :

زنی در دو سال متوالی در ماه رمضان حامله بوده و قدرت روزه گرفتن را در این ایام نداشته، ولی در حال حاضر این توانایی را دارد، حکم او چیست؟ کفاره جمع بر او واجب است یا قضای آن را به جا آورد کفایت می کند؟ تأخیر او در قضای روزه چه حکمی دارد؟

پاسخ :
قضای روزه ها را بگیرد و کفاره غیر عمد هم بپردازد و باید به ازای هر سال یک کفاره هم برای بچه بپردازد.

منبع: روزه سپر مومن به ضمیمه احکام روزه، آیت الله العظمی علوی گرگانی (دام ظله)، قم: دارالعلم، 1389.