شنبه، 13 ارديبهشت 1399

احکام روزه | روزه بانوان: سوال نه

پرسش :

دختری که به سن تکلیف رسیده، ولی به علت ضعف جسمانی توانایی روزه گرفتن را ندارد، وبعد از ماه رمضان هم نمیتواند قضای آن را به جا آورد تا این که ماه رمضان سال بعد فرا می رسد، چه حکمی دارد؟

پاسخ :
باید کفاره بدهد و هر زمان توانایی پیدا کرد قضای آن را بگیرد.

منبع: روزه سپر مومن به ضمیمه احکام روزه، آیت الله العظمی علوی گرگانی (دام ظله)، قم: دارالعلم، 1389.