جمعه، 19 ارديبهشت 1399

گسل های خطرناک در تهران

پرسش :

گسل های خطرناک در تهران کدامند؟

پاسخ :
گسل های خطر ناک در تهران عبارتند از:

1- گسل شمال تهران از کرج تا لواسانات

2- گسل جنوب تهران یا همان ری شمالی و جنوبی که بین 7 تا 7/6 ریشتر قابلیت وقوع زلزله را دارد.

3- گسل مشافشم که از سمت فیروز کوه و دماوند تا محدوده کندوان با طول حداقل 200 تا 300 کیلومتر است و توانایی این گسل برای زلزله بیش از 7 ریشتر می باشد.

گسل شمال تهران در لواسانات و لشکرک از همین گسل انشعاب یافته و ثابت شده که در طول تاریخ این گسل بارها و بارها فعال بوده است.با این حال سال هاست که انرژی از خود آزاد نکرده است.

منبع: شابش