پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

وصیت به وقف سود اموال

پرسش :

شخصی وصیت نموده اموالش در دست فرزندانش باشد و سود حاصل آن را وقف روضه خوانی سید الشهداء نموده آیا این مورد شامل تمام اموال نامبرده می شود یا فقط ثلث مال حق وقف و وصیت را داشته؟ ضمناً وارثین وقفنامه و وصیتنامه پدرشان را امضاء نموده اند.

پاسخ :
وقف مزبور صحیح نیست، و حکم وصیت را دارد که در ثلث ترکه نافذ است و در زائد بر ثلث موقوف است با اجازه ورثه، و چنانچه اجازه کرده باشند باید بر طبق آن عمل کنند و نمی توانند از اجازه خود برگردند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری