يکشنبه، 4 خرداد 1399

پرداخت فطریه به فرزند

پرسش :

آیا پدر مى تواند زکات فطره را به فرزند خود که محتاج است، بدهد؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر فرزندان فقیر باشند، بر پدر و مادر واجب است که مخارج آنان را بپردازند و نمى توان چیزى از زکات فطره به آنها داد.1

پی‌نوشت‌:
1. توضیح المسائل مراجع، م 1948؛ نورى، توضیح المسائل، م 1944؛ خامنه اى، استفتاء، س 880.

منبع: پرسش‌ها و پاسخ‌هاى برگزیده ویژه ماه مبارک رمضان، گروه محققان، دفتر نشر معارف، 1385.