يکشنبه، 4 خرداد 1399

جهر و اخفات در نماز عیدین

پرسش :

حکم جهر و اخفات در نماز عیدین چگونه است؟(1)

پاسخ :
1. مستحب است در نماز عید فطر و قربان قرائت را بلند بخوانند و فرقی هم ندارد، امام باشد یا منفرد (مشهور).

2. مستحب است در نماز عید، امام جماعت قرائت را بلند بخواند؛ ولی این استحباب برای نماز فرادا ثابت نیست (وحید).

3. مستحب است در نماز عید فطر و قربان به امید ثوابِ پروردگار، قرائت نماز عید را بلند بخواند و فرقی هم ندارد، امام باشد یا منفرد (مکارم).

پی نوشت:
1- توضیح المسائل مراجع، مسأله 1521و1525؛ وحید، توضیح المسائل، مسأله 1533؛ وحید، منهاج الصالحین، ج 1، مسأله 963.

​​​​​​​منبع: احکام فطریه و نماز عیدین، اداره پاسخگویی به سوالات آستان قدس رضوی، نشر قدس رضوی، 1392.