چهارشنبه، 14 خرداد 1399

احکام پزشکی | حکم استفاده از روغن مار

پرسش :

استفاده از روغن مار (که به منظور جلوگیری از ریزش مو استفاده می شود) چه حکمی دارد؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: روغن مار پاک است، ولی خوردن آن جایز نیست و در هنگام نماز باید شسته شود و برطرف گردد.[1]

پی نوشت:
[1]. توضیح المسائل مراجع، م 88 و 824 و 2587؛ خامنه ای، سایت، استفتائات جدید، قسمت طهارت.

​​​​​​​منبع: احکام پزشکی و بیماران، سید مجتبی حسینی و سید محمدتقی محمدی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، ‫۱۳۹۴.