پنجشنبه، 15 خرداد 1399

شک در غسل حیض

پرسش :

به قصد غسل حیض به حمام رفتم؛ ولى وقتى که بیرون آمدم شک کردم غسل را انجام داده ام یا نه، تکلیفم چیست؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: باید بنا را بر انجام ندادن بگذارید و غسل تان را به جا  آورید.[1]

پی‌ نوشت:
[1]. بهجت، وسیلة  النجاة، ج 1، م 675؛ صافى، هدایة العباد، ج 1، م 178؛ وحید، منهاج  الصالحین، ج 2، م 193؛ تبریزى، منهاج  الصالحین، ج 1، م 193؛ امام، فاضل، نورى و مکارم، تعلیقات على العروة، احکام الغسل، م 14 و دفتر: خامنه اى.

منبع: احکام ویژه بانوان، مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، نشر معارف، 1388.