پنجشنبه، 15 خرداد 1399

تایپ آیات قرآن به لاتین در ایام حیض

پرسش :

چنانچه در چت اینترنتى، اسامى متبرکه مانند نام خدا، آیات قرآن به زبان فارسى ولى با حروف لاتین (فینگلیش) تایپ شود؛ آیا این نوشته ها حکم اسامى متبرکه را دارند؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: احکام اسامى متبرکه بر مورد یاد شده و بر هر خطى که نوشته شود، جارى است.[1]

پی‌ نوشت:
[1]. العروة الوثقى، ج 1، غایات الوضو، م 6.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: احکام ویژه بانوان، مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، نشر معارف، 1388.