جمعه، 16 خرداد 1399

یاد گرفتن امر به معروف

پرسش :

آیا تعلیم و آموختن شرایط امر به معروف و نهی از منکر، واجب است؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: آموختن شرایط امر به معروف و نهی از منکر و موارد وجوب و عدم وجوب آن، واجب است، تا اینکه شخص در انجام این دو وظیفه الهی خویش دچار منکر و خلاف شرع نگردد.[1]

پی نوشت:
[1]. امام، تحریر الوسیله، کتاب امر به معروف، القول فی شرائط وجوبهما، شرط اول، م 8؛ صافی، 300 پرسش، ج 2، س 296؛ خامنه‌ ای، سایت، احکام موضوعی، امر به معروف؛ سیستانی، توضیح المسائل، ج 1، امر به معروف، م 2204؛ دفتر مراجع تقلید.

منبع: احکام امر به معروف، علی گرجی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، نشر معارف‫، ۱۳۹۵.