جمعه، 23 خرداد 1399

احکام غسل | سوال هجده

پرسش :

اگر زنى در غیر ایام حیض لکه یا خونى ببیند، چه حکمى دارد؟

پاسخ :
چنانچه عادت ماهانه مرتب دارد و خون یا لکه در ایام عادت و یا چند روز قبل از آن دیده شود و سه روز پشت سرهم باشد (هرچند فقط باطن آلوده باشد)، حیض است ولى اگر مجموع خون و لکه ها از ده روز بیشتر شود فقط خون هایى که در روزهاى عادت دیده حیض است وب قیه استحاضه. چنانچه عادت مرتب ندارد، خون هایى که نشانه هاى حیض را دارد، حیض است (به شرطى که از سه روز کمتر و از ده روز بیشتر نباشد و فاصله دو حیض کمتر از ده روز نباشد) در غیر این صورت، احکام استحاضه را دارد.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.