جمعه، 23 خرداد 1399

احکام حج | سوال بیست و دو

پرسش :

آیا لباس شخص مُحرم باید کیفیت خاصى را دارا باشد؟

پاسخ :
مردان، باید تمام لباس هاى دوخته را ـ حتى لباس هاى زیر و کوچک ـ از تن درآورند سپس دو جامه احرام را بر تن کنند به این شکل که یکى را به صورت لنگ دور کمر ببندند، و دیگرى را مانند عبا بر دوش بیندازند. همان طور که گفتیم، این حکم مخصوص مردان است.

و بانوان؛ مى توانند لباس دوخته بپوشند و بیرون آوردن آنها و پوشیدن دو تکه پارچه غیر دوخته بر آنان واجب نیست. در واقع همان لباس هایى که بر تن دارند، لباس احرامشان محسوب مى شود.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.