شنبه، 24 خرداد 1399

احکام علوم غریبه | سوال نه

پرسش :

آیا اسلام جهت ابطال سحر، دستورالعمل و راهکارى که واقعاً سحر را باطل کند دارد؟ چرا که با توجه به اوضاع جامعه مراجعه به کسانى که از راه هاى دیگر، این کار را انجام مى دهند با باج خواهى آنها همراه است.

پاسخ :
هرچند سحر و جادو، به تصدیق قرآن مجید، حقیقت دارد، ولى غالب آنچه مردم سحر و جادو مى دانند اوهام و خیالاتى بیش نیست. براى رفع آن هر روز پنج مرتبه آیة الکرسى را بخوانید و به خود و اطرافیانتان بدمید و هر روز هرچند به مقدار کم صدقه بدهید و بر خدا توکّل کنید.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.