شنبه، 24 خرداد 1399

احکام خمس | سوال بیست و سه

پرسش :

نحوه پرداخت خمس چگونه است؟

پاسخ :
خمس را باید دو قسمت کرد: نیمى از آن سهم مبارک امام (علیه السلام) است و نیم دیگر سهم سادات. سهم سادات را باید به سادات فقیر یا یتیم نیازمند، یا ساداتى که در سفر وامانده اند و نیازمند هستند، داد (هرچند در محلّ خود فقیر نباشند) ولى سهم امام (علیه السلام) را در زمان ما باید به مجتهد عادل یا نماینده او داد، تا در مصارفى که مورد رضاى آن حضرت است از مصالح مسلمین و به ویژه اداره حوزه هاى علمیّه و مانند آن مصرف کند.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.