پنجشنبه، 23 مرداد 1399

احکام عزاداری | ادعیه و زیارات: سوال پنج

پرسش :

درکتاب مفاتیح نوین در قسمت زیارت عاشورا آنچه که داخل پرانتز و پاورقى ذکر شده است، نمى دانم کدام درست است. مثلاً نمى دانم «طلب ثارى مع امام هدى» یا «طلب ثارکم مع امام مهدى» را بگویم چگونه بخوانم؟

پاسخ :
در اینجا مى توانید اساس را همان متن اصلى قرار دهید و اگر احتیاط کنید پاورقى را هم بخوانید بهتر است.

منبع: احکام عزاداری، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم (دام ظله)، تهیه و تنظیم: مهدی دربانی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه السلام، 1388.