دوشنبه، 24 شهريور 1399

احکام تقلید | سوال دو

پرسش :

امروزه متأسّفانه بیان احکام شرعى در برخى منابر و مجالس مذهبى به فراموشى سپرده شده، یا به اندازه کافى به آن پرداخته نمى شود. و از سوى دیگر، برخى از افراد و روزنامه ها و کتاب هاى فاقد صلاحیّت، به اظهار نظر در مسائل شرعى مى پردازند. توصیه شما به دو گروه فوق و مردم چیست؟

پاسخ :
احکام شرع را باید از طرقى که در ابتداى رساله ها نوشته شده گرفت: از مجتهد بلاواسطه، یا از رساله او، یا از افراد مسأله دان. و بر روحانیّون محترم لازم است که در منابر خود به بحث احکام اهمیّت دهند.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.