دوشنبه، 24 شهريور 1399

احکام تقلید | سوال شش

پرسش :

با توجه به این که اکثر مکلّفین عادتاً دسترسى به اهل خبره ندارند، آیا براى تشخیص اعلم مى توانند به روحانى محلى ثقه رجوع کرده و به گفته او اعتماد کنند؟

پاسخ :
آرى مى توانند به روحانى محل، که مورد اعتماد آنهاست، رجوع کنند.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.