دوشنبه، 24 شهريور 1399

احکام نجاسات | سوال نه

پرسش :

تعدادى از مردم خوزستان خود را صابئه مى نامند و ادعاى پیروى از پیامبر خدا حضرت یحیى (علیه السلام) را دارند و مى گویند که کتاب او نزد ایشان است. نزد علماى ادیان ثابت شده اینان همان صابئونى هستند که در قرآن آمده است، لطفاً بیان فرمایید که آیا این گروه اهل کتابند؟

پاسخ :
صابئه یا صابئون جزء اهل کتاب محسوب نمى شوند.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.