دوشنبه، 24 شهريور 1399

احکام مطهرات | سوال پنج

پرسش :

بعضى از افراد در مسائل مختلف طهارت، داراى وسواس هستند، تا آنجا که در بعضى موارد فتواى مرجع تقلیدشان را نیز قبول نکرده و فقط به همان برنامه وسواس خود عمل مى کنند، کار این افراد چه صورتى دارد؟

پاسخ :
افراد وسواسى روز قیامت پاسخى در پیشگاه خدا ندارند و به خاطر بسیارى از اعمالشان مجازات مى شوند مگر این که توبه کنند و مطابق افراد عادى عمل کنند؛ خواه به دل آنها بچسبد یا نچسبد.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.