سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

سوال در مورد پناهندگی

پرسش :

اگر مسافرت قانونی به کشور خارجه داشته باشم میتونم بعد از اینکه وارد آن کشور شدم پناهندگی بگیرم؟ و این اقدام چه مشکلاتی رو میتونه برای من ایجاد کنه؟

پاسخ :
هر کشور برای پذیرش پناهندگی شرایط متفاوت دارد. در مجموع مقامات کشور مربوطه پس از انجام فرایندهای پذیرش مانند مصاحبه و اقامت موقت در برخی نقاط می توانند اقامت دائم دهند و یا اینکه از پذیرش خودداری کنند. در برخی موارد پناهندگان در ابتدا در مناطق بسیار سخت اسکان داده می شوند. برای اطلاعات بیشتر به سایت اداره خدمات پناهندگی هر کشور میتوانید مراجعه کنید.

منبع: گروه حقوقی میزان