سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

سوال در مورد تغییر تابعیت

پرسش :

من متولد 1368 تهران از پدر و مادر افغان می باشم. آیا امکان تغییر تابعیت برای من است؟ اگر هست ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ :
برای این کار درخواست خود را به اداره تابعیت وزارت امور خارجه در تهران و یا دفاتر امور اتباع و مهاجرین خارجی در مرکز استان محل اقامت ارائه دهید تا در صورت داشتن شرایط نسبت به اعطای تابعیت اقدام شود. شرایط در ماده 979 قانون مدنی آمده است.

منبع: گروه حقوقی میزان