سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام مسائل متفرقه | اعتقادات: سوال یک

پرسش :

بطور روشن بفرمایید که اگر در عراق نیروهاى مزدور آمریکا حرم امام على (علیه السلام) را اشغال مى کردند آیا این سستى مسلمانان بود یا این که خداوند متعال چنین مى خواست؟ بطور کل مى خواهم بفهمم که آیا ما در سرنوشت خویش شریک هستیم، یا کمک خداوند وقتى مى رسد که ما از حریم حق و منادیان حق (مانند پیامبران وامامان:) دفاع کرده باشیم؟

پاسخ :
اگر مسلمانان کوتاهى نمى کردند امثال صدام مسلّط نمى شدند و زمینه ورود جنایتکاران آمریکایى فراهم نمى گردید. ما وظیفه داریم به اندازه توانمان از مقدّسات دفاع کنیم و در این صورت خداوند نیز ما را یارى خواهد کرد.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.