پنجشنبه، 24 مهر 1399

احکام نذر | سوال دوازده

پرسش :

آیا تغییرنذر جایز است‌؟ براى مثال کسى که نذر کرده در روز عاشورا، به مردم حلیم بدهد، آیا مى‌تواند به جاى آن خوراکى دیگرى بدهد؟ یا حلیم را در روزهاى دیگر محرم به مصرف برساند؟

پاسخ :
اگر نذر طبق صیغه معتبر شرعى بوده، تغییر آن جایز نیست؛ بلکه باید به همان صورت که نذر کرده، عمل کند و در غیر این صورت تغییر مورد نذر، اشکال ندارد.

منبع: رساله دانشجویی (پرسش‌ها و پاسخ‌های دانشجویی)، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی (دام ظله)، قم: بیان روشن، 1393.