پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد جابجایی در کار

پرسش :

بنده از سال ۹۵/۸/۱ تا ۹۷/۸/۱ مشغول به کار در یک شرکت پیمانکاری بودم از سال ۹۷/۸/۱ تا الان به یک شرکت پیمانکاری دیگری جابجا شدم (همه شرکت های پیمانکاری داخل یک شرکت بزرگ کارخانه سیمان الف هستند) ورود من به یک شرکت پیمانکاری باعث شد ک پایه حقوق سنوات من حداقل شود یعنی انگار تازه وارد شدم آیا باید این شکلی باشد یا نه؟

پاسخ :
پایه حقوق سنوات مبلغ حداقلی است و بیش از آن به اختیار کارفرما است. برای پیگیری موضوع می توانید نزد اداره کار محل نیز مراجعه کنید.

منبع: گروه حقوقی میزان