پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد قرارداد کارگر و کارفرما

پرسش :

بنده ازهیئت بدوی اداره کار با عنوان شغلی که در قرارداد کارم وجود داشت تاییده گرفتم که کارم سخت و زیان آوربوده است اما متاسفانه عنوان قرارداد کارم باعنوان شغلی رد شده توسط کارفرما در لیست بیمه یکی نمیباشد. باتوجه به اینکه با احتساب سنوات سختی کار بنده بازنشسته میشوم. سوالم اینست که به کجا و از چه کسی باید شکایت کنم؟ از کارفرما یا از سازمان تامین اجتماعی؟ ضمناً بنده در حال حاضر از بیمه بیکاری استفاده میکنم.

پاسخ :
مسائل مربوطه به ارتباط کارگر و کارفرما در حیطه صلاحیت اداره کار و اموراجتماعی هست. لذا شکایت خود را نزد اداره کار و امور اجتماعی تقدیم کنید.

منبع: گروه حقوقی میزان