پنجشنبه، 24 مهر 1399

کار افتادگی ناشی از کار

پرسش :

من ۳۴ سالمه و از سال ۹۳ به عنوان پاکبان در شهرداری مشغول به کار شده ام؛ بیست روز پیش با درد شدید کمر و لگن به پزشک مراجعه کردم که بعد از گرفتن ام آر آی و….متوجه شدم که دیسک کمر دارم که نخاع و عصب پاهایم را درگیر کرده نظر پزشک این بوده که دیگر نمیتوانم کارم را ادامه بدم خواستم بدونم که با توجه به اینکه کارم جزء مشاغل سخته آیا مشمول از کار افتادگی میشم یا نه؟

پاسخ :
بله به تشخیص کمیسیون پزشکی ممکن است مشمول از کارافتادگی ناشی از کار تشخیص داده شوید و مستمری از کارافتادگی شامل شما شود. برای این منظور به اداره کار محل مراجعه نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان