پنجشنبه، 24 مهر 1399

الزام فروشنده به پرداخت دین

پرسش :

من یک واحد آپارتمان خریداری نموده‌ام که سند این ملک در رهن بانک بود و فروشنده با ادعای اینکه در صورت دریافت پول نسبت به خارج کردن سند از رهن اقدام می کند، ولی ایشان با دریافت 80 درصد ارزش ملک نسبت به سند اقدامی نکرده است در ضمن ملک در تصرف بنده می‌باشد. آیا قانون توانایی مجبور کردن شخص را دارد؟

پاسخ :
در این مورد بایستی در ابتدا الزام فروشنده به پرداخت دین خود به مرتهن را پیگیری نمود. در غیراینصورت می توان دادخواست الزام به فک رهن و نیز انتقال رسمی سند را نزد دادگاه داد.

منبع: گروه حقوقی میزان