پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد دیون کارگر

پرسش :

پدرم حدود 14 سال دردفتری مشغول به کارشد و بعد از آن بدون هیچ دلیلی آنرا اخراج کردند. به جز حقوق ماهی 1 میلیون؛ حق دیگری مثل بیمه، بن، اضافه کاری، عائله مندی و … به پدرم ندادند. الان میخواستم بدانم پدرم با طرح شکایت می تواند حق و حقوقش رو بگیرد؟

پاسخ :
بله این امکان وجود دارد. طبق قانون کار دیون کارگر جزو دیون ممتاز بوده و با گذشت زمان از بین نمی رود و قابل مطالبه می باشد. در این خصوص به اداره کار محل سکونت خود مراجعه کرده و مطالبات خود را پیگیری نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان