پنجشنبه، 24 مهر 1399

تشکیل مجمع شرکت

پرسش :

اگر یک شرکت به دلیل منع قانونی نتواند در سال ۹۶ و ۹۷ مجمع تشکیل بدهد و بازرس و حسابرس را تعین کند و اگر در سال ۹۸ بتواند مجمع تشکیل دهد. آیا آن مجمع میتواند بازرس قانونی را برای سالهای ۹۶و۹۷ تعیین کند؟

پاسخ :
به دلیل منع قانونی این امکان وجود ندارد. با این حال بازرس می تواند در مورد مسائل این دوره گزارش دهد. وظیفه بازرس انجام دادن اموری است که در نهایت به نفع همه کسانی است که به طریقی با شرکت ارتباط دارند.

منبع: گروه حقوقی میزان