پنجشنبه، 24 مهر 1399

تقسیط چک برگشتی

پرسش :

چکی به مبلغ 200 میلیون از شخصی دارم که 1 سال قبل شکایت کردم و حالا صادر کننده چک پس از محکوم شدن در دادگاه تقاضای اعسار داده و 2 نفر هم شاهد برای اعسار به دادگاه برده و شهادت دادند. ولی پرینت بانکی حساب ایشون نشون میده که دقیقا تا 10 روز قبل از از ارائه اعسار به دادگاه ماهیانه حدود 1 میلیارد گردش حساب داشته و بعد یکدفعه گردش حساب قطع میشه، آیا با این شرایط باز هم برای ایشون تقسیط میکنند؟

پاسخ :
ملاک صدور قرار اعسار حال شخص در وقت درخواست اعسار می باشد. بنابراین پرینت یک ماه قبل نمی تواند ملاک باشد مگر اینکه بتوانید اثبات کنید در حال حاضر نیز چنین روند (گردش حساب مای یک میلیون) وجود دارد.

منبع: گروه حقوقی میزان