پنجشنبه، 24 مهر 1399

عدم تحویل کالا

پرسش :

ما یک سال و خورده ای میشه پول دادیم به یک فروشنده برای خرید یخچال فریزر ساید سامسونگ که قیمتش 19 تومن بود. ولی هنوز یخچال و به ما تحویل نداده در حالی که قیمت یخچال الان شده 40 تومن. هفته گذشته تغزیرات شکایت کردیم. راهکار از شما میخواستم که چیکار کنم؟

پاسخ :
به هر صورت که توافق شده است تصمیم می گیرد، می شود. در غیر این صورت تعهد فروشنده بایستی فوری صورت گیرد. برای شکایت می توانید نزد شورای حل اختلاف محل نیز شکایت نموده و در خواست اجرای تعهد و نیز خسارت ناشی از تاخیر را دهید.

منبع: گروه حقوقی میزان