پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد وثیقه ملک

پرسش :

پنج ماه پیش برای آزادی یک نفر ملکی را به ارزش 5۰۰ میلیون تومان وثیقه گذاشتیم و حالا این سند به اجرای احکام رفته، ما میخواهیم چند وقت فروش اونجا به تاخیر بیفته به نظر شما در وقت مقرر به دادگاه مراجعه کنیم یا نه؟ اون طرف میگه اگه به دادگاه نریم چند وقت عقب میفته. به نظر شما چکار کنیم ما نمیخوام اون ملک رو بفروشند طرف فرصت میخواد خودش بدهی اش رو بده حالا ما چکار کنیم؟

پاسخ :
طبق قانون و در صورت ابلاغ واقعی اخطاریه، به وثیقه‌گذار اخطار می‌شود که در مهلت بیست روز از زمان ابلاغ مذکور متهم را تسلیم مرجع قضایی نماید. در صورت عدم  تسلیم بدون عذر موجه در مهلت مذکور، مقام قضایی  دستور ضبط وثیقه را صادر می کند.

منبع: گروه حقوقی میزان