پنجشنبه، 24 مهر 1399

فسخ یک طرفه قرارداد

پرسش :

فردی با شرکت خارجی قرارداد مشاوره بسته و الان این فرد میخواهد کنسل کنند، ولی شرکت می گوید باید به من خسارت بدی و یک مبلغی از آن قرارداد را واریز کنی، این در صورتی است که کاری انجام نشده است. الان من باید چیکار کنم؟

پاسخ :
اصولاً نمی توان قرارداد را یکطرفه فسخ کرد؛ مگر اینکه در قرارداد به نحوی دیگر توافق شده باشد. هرگاه در نتیجۀ فسخ قرارداد، خسارتی به شرکت وارد شده باشد، شرکت می‌تواند به دادگاه مراجعه کرده و جبران خسارت را مطالبه نماید.

شرایط دریافت خسارت: شرکت وقتی می‌تواند خسارت ناشی از فسخ قرارداد را بخواهد که وقت قرارداد تمام شده باشد. همچنین شرکت وقتی می‌تواند ادعای خسارت نماید که اثبات نماید به واسطه فسخ قرارداد خسارتی به او وارد شده است.

​​​​​​​منبع: گروه حقوقی میزان