پنجشنبه، 24 مهر 1399

نحوه پرداخت مهریه

پرسش :

من دارای دو پرونده مهریه از یک همسر هستم به این صورت که در سال ۹۳ سکه خود را به اجرا گذاشت و حکم صادر شد که ۲ تا پیش قسط و هر ۳ماه یکی که تا سال ۹۶پرداخت کردم اما در سال ۹۵ بخشی دیگر از مهریه خود را که ۱۵میلیون پول بود را در شعبه سوم حقوقی به اجرا گذاشت که اونجا هم رای صادر شد که ۵ میلیون پیش و ماهی ۵۰۰پرداخت کنم که با توجه به گرانی و تعداد اقساط زیاد نتوانستم پرداخت کنم و زندانی شدم من میخواستم ببینم با چه درخواستی از دادگاه می‌توان این دو پرونده را باهم ادغام کرد؟

پاسخ :
در این موارد که موضوع دعوای حقوقی هر کدام نسبت به بخشی از مهریه می باشد در مرحله صدور حکم در اغلب موارد ادغام صورت نمی گیرد.

منبع: گروه حقوقی میزان