پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد فرار از دین

پرسش :

همسر من با رای قطعی مهریه، سهام بنده در یک شرکت را توقیف نموده بود و قاضی اجرای احکام به دلیل ارزش کم و بدهی های مالیاتی آن، دستور رفع توقیف از سهام را صادر نمود. بنده بعد از رفع توقیف سهام مذکور را واگذار...

پاسخ :
صرفاً در صورتی که مال از مستثنیات دین باشد زوجه نمی تواند آن را توقیف کند. مستثنیات دین شامل دارایی هایی می شود که برای ضروریات اولیه زندگی لازم است و موارد آن در قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی آمده است.

منبع: گروه حقوقی میزان